Novosti i događanja

Objavljeno: 26.04.2018 u 13:56, Pregledano 770 puta
Međunarodni dan rijeke Save

Međunarodni dan rijeke Save

Najavljujemo 2.6.2018. obilježavanje dana rijeke Save u Drenju Brdovečkom.
uz zabavno-gastro program, uvodimo i turnir u badmintonu, a a najviše se veselimo najavi novog turističkog proizvoda a to je rafting na Savi! 

Početak okupljanja – 13 sati Prukva, Drenje Brdovečko (iz smjera Zagreba prema Drenju biti će postavljene table kako doći do mjesta okupljanja)

Predviđen start – 14 – 14:30 sati

Po dolasku na Prukvu prijaviti će se kod naše hostese koja će biti zadužena za upisivanje prijavljenih te ćete po prijavi dobiti upute od licenciranih skipera kako se ponašati u čamcu (za otprilike 8 osoba + skiper) te što Vas sve očekuje prilikom regate. Sudjelovanje je besplatno uz mali dobrovoljni prilog od 30 kn koji možete uplatiti na licu mjesta, a mogu se prijaviti svi od 12-99 godina. Sva malodobna djeca obavezna su sudjelovati u pratnji roditelja. Potrebno je ponjeti suhu odjeću u torbi i neke sandale u kojima možete biti u čamcu.

 

Rafting regata kreće iz Prukve i vozi se do skele u Zaprešiću (Medsave). Po dolasku u Medsave imati ćete organizirani transfer koji će Vas vratiti natrag u Drenje na Prukvu gdje Vas očekuje druženje uz kulturno – umjetnički program u kojem će nastupati brojne udruge i KUD-evi našeg kraja.  

 

Na kraju programa očekuje Vas predstava  ,,Regoč'' – Ivane Brlić Mažuranić u kojoj sudjeluje Udruga Drinčani i Osnovna područna škola I.Perkovac iz Drenja.

Za one koji će samo otpratiti sudionike regate, pripremili smo Vam likovne radionice,  koloniju i turnir u badmintonu. Ne brinite nećete ostati gladni jer nam lovci pripremaju specijalitete. Ponesite dekice, sunčane naočale, sprejeve za sunčanje i sprejeve protiv komaraca i puuuuuno dobre volje! Za turnir u badmintonu, organizator je pripremio opremu (rekete i loptice).

Obilježavanje Međunarodnog dana rijeke Save predstavlja za našu TZ i općinu Brdovec jednu od najljepših turističkih atrakcija te se nadamo da ćete uživati u programu koji smo Vam pripremili.

Za vođenje programa pobrinuti će se voditelj: Gordan Lopac Medo

  

RAFTING – start Prukva, end skela Medsave – od 13:00

BADMINTON TURNIR  - Prukva od 14:30

LIKOVNE RADIONICE I IZLOŽBA – Prukva od 15:00

 

DJ – od 13:00 – 17:30

KULTURNO – UMJETNIČKI PROGRAM – 17:30-18:30

PREDSTAVA – REGOČ, I.B.Mažuranić – 18:30-19:00

 

nastupaju:

KUD MIHOVIL KRUŠLIN  

KUD JANUŠEVEC

UDRUGA LADUČANKE

UDRUGA BRDOVČANKE

ETNO FLETNO

UDRUGA DRINČANI

UDRUGA IVAN PERKOVAC

O.Š. IVAN PERKOVAC – PŠ DRENJE

 

VIDIMO SE NA SAVI!

 

PROGRAM

PRIJAVA RAFTING - potrebno je ispuniti prijavnicu

PRIJAVA BADMINTON - potrebno je poslati ime i prezime + godište na info@tzssdib.hr


« Povratak