Smještaj i gastro

Objavljeno: 27.12.2017 u 09:18, Pregledano 1274 puta
Smještaj na Harmici - Green hill villa Renata

Smještaj na Harmici - Green hill villa Renata

Provedite nezaboravan odmor – kuća s okućnicom je u potpunosti ograđena te pruža intimu i privatnost, daleko od znatiželjnih pogleda, na 260 m nadmorske visine. Kućni ljubimci nisu problem - ne brinite, povedite ih sa sobom. Na raspolaganju su Vam dvije spavaće sobe Classic  i  Romantic, svaka soba je opremljena bračnim krevetom, dnevni boravak s izlazom na veliki balkon, 2 wc-a i velika kupaonica opremljena kadom te opremljena kuhinja i blagovaonica s izlazom na terasu gdje okupani sunčevim zrakama  možete uživati spremajući mirisna jela na roštilju.

 Ako se ne želite zamarati kuhanjem na odmoru, u blizini je restoran Ladanjski raj (4,3 km) koji izgledom i ponudom domaćih jela, pobuđuje sjećanja bakinih domaćih okusa  iz mladosti. U pripremi vašeg jelovnika možete se poslužiti sezonskim eko proizvodima iz vrta  a  naše tradicionalno: sir, vrhnje i domaća jaja, za Vas nabavljamo iz OPG-a u blizini. Opustite se kupanjem u spa i wellness Hotelu  Paradiso Superior Dobova Slovenija (udaljenom 3,9 km) ili Terme Čatež Brežice Slovenija (udaljene 9 km).

Za ljubitelje povijesti i kulturne baštine, možete posjetiti obližnje dvorce i stare crkve. Želite li obići  kulturnu i gastronomsku ponudu Zagreba, udaljenog samo 17 km, a u njegovim ljepotama možete uživati i uz dogovorenog turističkog vodiča.

Uz posjed Green Hill Vile Renata prolazi biciklistička ruta, a ljubitelji planinarenja i skijanja mogu uživati na Sljemenu, koje je udaljeno tridesetak minuta.

Na desetak minuta vožnje, možete uživati u jahanju, vinskim cestama, golf terenima, u prirodnim ljepotama Save i Sutle, gdje u obližnjim jezerima ribolovci mogu upecati ručak.

Dolazite avionom -  Vaš domaćin -  će vas pričekati u zračnoj luci koja je samo 45 km udaljena od kuće ili Vam pomoći u najmu rent a car automobila.

Kako nas pronaći:  državna cesta D225 Zaprešić - Harmica 

 

Adresa: Orešje 7, Harmica

Mob: +385 91 4040 123

Mail:   renata.pokupec@gmail.com

 


« Povratak