Novosti i događanja

Objavljeno: 26.07.2018 u 13:59, Pregledano 1190 puta
Suradnja s Vision One

Suradnja s Vision One

u suradnji s Vision One team-om napravljena je mobilna aplikacija koja sadrži biciklističke i konjičke karte našeg kraja, više informacija o smještajima, općinama i događanjima. Cilj projekta je da turist, krajnji korisnik, na jednostavan, brz i praktičan način sazna bitne informacije o destinaciji, usluzi, događanju ili proizvodu. Stoga smo odlučili povezati cjelokupnu turističku ponudu koja se može pretražiti skidanjem samo jedne mobilne aplikacije, VISION ONE. Cijelu aplikaciju je skinulo preko 13 875 korisnika na različitim stranim jezicima.

 

Ukoliko Vas interesira gastronomska ponudasmještajni kapacitetiprirodne ljepotemanifestacijeraznovrsne predstave i njihov rasporedatrakcijekorisne informacije poput voznog reda i slično, sve to možete pronaći na jednom mjestu u samo nekoliko klikova.

Više ne morate skidati veliki broj aplikacija različitog sadržaja, opterećivati memoriju svog uređaja, niti trošiti vrijeme u pronalasku raznovrsnih mobilnih aplikacija na Google Play-u ili App Storeu.

Upoznajte raznovrsnu turističku ponudu skidanjem samo jedne mobilne aplikacije, Vision One.

Aplikaciju za svoje mobilne uređaje skinite ovdje

http://visionone.co/splash/vision_intro.html

 


« Povratak