Smještaj, gastro i OPG

Objavljeno: 11.06.2019 u 12:47, Pregledano 1174 puta
Kuća za odmor “Miko” (Drenje Brdovečko)

Kuća za odmor “Miko” (Drenje Brdovečko)

Na raspolaganju je cijela kuća veličine 170 m2  i okućnica.

Kuća sadrži  tri spavaće sobe: Vesela, Cvjetna i  Zelena. Svaka je soba opremljena bračnim krevetom i velikim ormarom, a ako imate dijete staro do 3 godine možemo Vam pripremiti prijenosni krevetić.   

Iz spavaćih soba Vesela i Cvjetna moguć je izlazak na balkon koji se proteže duljinom cijele kuće, dok je iz hodnika moguć izlazak na terasu također na prvom katu. U dnevnom boravku gosti mogu uživati u razgovoru, gledanju tv-a ili čitati knjigu u kutku za čitanje. U tom dijelu boravka postoji mogućnost kauča na razvlačenje. Objekt ima jednu veliku kupaonicu s kadom, koja se nalazi na katu, te jednu manju kupaonicu s tuš kadom u prizemlju. Kuhinja sadrži sav potreban pribor za nesmetano pripremanje jela (hladnjak ima ledenicu, štednjak pećnicu). U dvorištu možete bezbrižno pustiti svoje mališane da se igraju dok Vi uživate u pripremi mirisnih jela na roštilju.

Ako se ipak ne želite zamarati kuhanjem, u blizini je izletište i restoran Stara preša (udaljen 4,3 km) ili izletište i restoran Ladanjski raj (udaljen 7,5 km) koji svojojm domaćom ponudom nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Uz dvorište Kuće za odmor “ Miko”  prolazi biciklistička ruta, a nedaleko je i ušće rijeke Sutle u rijeku Savu. Ljubitelji planinarenja i skijanja mogu uživati na Sljemenu koje je udaljeno tridesetak minuta vožnje autom, dok se na desetak minuta vožnje autom možete opustiti u ribolovu, igranju golfa, jahanju te raznim drugim aktivnostima. Ukoliko želite kupanje, nude Vam se Terme Čatež Brežice (Slovenija, udaljene 14 km) i Spa & Wellness Hotel Paradiso Dobova (Slovenija, udaljen 7 km). Ljubitelji povijesne i kulturne baštine, mogu posjetiti obližnje dvorce, stare crkve i muzeje ili upoznati kulturnu i gastronomsku ponudu grada Zagreba koji je udaljen svega 20 km od Kuće za odmor “Miko”.

Kako do nas: državna cesta D225 Zaprešić – Harmica

Adresa: Ulica Stanka Topola 5,Drenje Brdovečko

Mob: 091/569-9289

Email: secenj@icloud.com

 


« Povratak