Smještaj i gastro

Smještaj u Trsteniku - kuća za odmor Objavljeno: 09.02.2018 u 09:36
Smještaj u Trsteniku - kuća za odmor

Lijepo uređena kuća za odmor, nalazi se u Trsteniku u općini Marija Gorica. Ukoliko trebate mjesto za razne proslave, ova kuća je kao stvorena za to.

Smještaj u Brdovcu - Vedra kuća Objavljeno: 05.02.2018 u 15:44
Smještaj u Brdovcu - Vedra kuća

Šarmantno uređena kuća koja može primiti 6 osoba, osim atraktivnog izgleda nalazi se na mirnom području u općini Brdovec.

Smještaj na Harmici - Green hill villa Renata Objavljeno: 27.12.2017 u 09:18
Smještaj na Harmici - Green hill villa Renata

Za sve koji se vole vraćati prirodi te žele pobjeći od hotelske atmosfere, Green Hill Vila Renata je stvorena za Vas - da vam bude utočište i komforan dom na dan, dva, vikend ili tjedan. Bit ćete očarani opuštenom atmosferom bregovitog pitomog krajolika,

Smještaj u Laduču - Kod Štefice (Štefica Ćorko)
Smještaj u Laduču - Kod Štefice (Štefica Ćorko)

Smješteni smo u malenom mjestašcu Laduč. Udaljeni smo tek 20-ak kilometara od Zagreba te samo nekoliko kilometara od granice Dobova sa Slovenijom.

Smještaj u Laduču - kuća za odmor Objavljeno: 09.02.2018 u 11:23
Smještaj u Laduču - kuća za odmor

Kuća za odmor u Laduču koja nudi smještaj i sve ostale potrebne sadržaje za ugodan boravak u prirodi. Iz kuće se pruža predivan pogled na sutlansku dolinu.

Izletište i restoran Ladanjski raj
Izletište i restoran Ladanjski raj

Najpoznatiji turističko ugostiteljski objekt je izletište "Ladanjski raj", smješteno nedaleko od centra Marije Gorice, na brijegu Lipa, sa zadivljujućim pogledom na dolinu rijeke Sutle i slovensko gorje.

Izletište i restoran Stara preša
Izletište i restoran Stara preša

Seosko domaćinstvo nalazi se u mjestu Šenkovec, tridesetak kilometara zapadno od Zagreb, uz samu granicu sa Slovenijom (GP Harmica).

Obiteljsko izletište i kušaona ,,4 SRCA''
Obiteljsko izletište i kušaona ,,4 SRCA''

U blizini staroga dvorca, iza predivne šume skrivaju se 4 SRCA Obitelji Žnidarić. Restoran božanstvenih okusa, romantičnog ugođaja i ljubaznog osoblja.

Labirint Bistro
Labirint Bistro

Bistro Bolje tu nek tam
Bistro Bolje tu nek tam