Novosti i događanja

Objavljeno: 31.05.2019 u 11:24, Pregledano 1883 puta
4. Međunarodni dan rijeke Save

4. Međunarodni dan rijeke Save

Povodom Međunarodnog dana rijeke Save, koji se 01. lipnja održava u četiri zemlje u slivu rijeke Save (Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji), TZSSDiB će ove godine proslavu istog održati u subotu 08. lipnja 2019. u Drenju Brdovečkom na području gdje je nekada bila skela koja je preko rijeke Save povezivala Jesenice u Sloveniji s Drenjem. 

Početak okupljanja biti će u 11 sati na Prukvi u Drenju (iz smjera Zagreba prema Prukvi vodit će vas putokazi kako doći do mjesta okupljanja). 
Proslava će započeti rafting regatom u 12 sati prema skeli Medsave u Zaprešiću, a sudionici raftinga će se po dolasku na Prukvu prijaviti kod naše hostese te će po prijavi dobiti upute od licenciranih skipera kako se ponašati u čamcu. Sudjelovanje u rafting regati je besplatno uz mali dobrovoljni prilog od 30 kn koji možete uplatiti na licu mjesta, a mogu se prijaviti svi od 12-99 godina. Sva malodobna djeca obavezna su sudjelovati u pratnji roditelja. Potrebno je ponjeti suhu odjeću u torbi i sandale u kojima možete biti u čamcu. Torbe sa suhom odjećom čekat će Vas u Zaprešiću u autobusima kojima ćete se nakon regate vratiti natrag u centar zbivanja - na Prukvu.
Osim raftinga, moći ćete sudjelovati u natjecanju u badmintonu i popratiti nastupe pojedinih udruga, a sve to uz dobru hranu i piće te glazbu koju smo vam pripremili.

Prognoze nam, napokon, najavljuju sunce pa ponesite dekice, sunčane naočale, sprejeve za sunčanje i, naravno, puuuuuno dobre volje!

Prijave za rafting su u tijeku te je ostalo još nekoliko slobodnih čamaca, a prijaviti se možete na tel: +385 1 3398 747 ili na e-mail adresu turističke zajednice: info@tzssdib.hr

 

Za vođenje programa pobrinut će se voditelj: Adam Končić

 

RAFTING – start Prukva, end skela Medsave – od 12 h

BADMINTON TURNIR  - Prukva od 13:00

LIKOVNA RADIONICA  – Prukva od 12:30 do 14:30

 

Od 14:00, nastupaju:

UDRUGA VLADIMIR MALEKOVIĆ

UDRUGA LADUČANKE

UDRUGA IVAN PERKOVAC

PLESNA UDRUGA RITMOKRACIJA

UDRUGA DRINČANI

KUD JANUŠEVEC

 

Vidimo se!

 

 


« Povratak