Smještaj, gastro i OPG

Smještaj u Laduču - Kod Štefice (Štefica Ćorko)

Smještaj u Laduču - Kod Štefice (Štefica Ćorko)

Smješteni u malenom mjestašcu Laduč, udaljeni tek 20-ak kilometara od Zagreba te samo nekoliko kilometara od granice sa Slovenijom.

A ako ste ljubitelj ribolova, rijeka Sutla koja je u blizini Vam pruža tu mogućnost!
Smještajni objekt okružen je netaknutom prirodom, žuborenjem potočića, jutarnjom harmonijom ptičjeg pjeva te čak mogućnosti da iz velike blizine upoznate naše prijatelje zeca i srnu.

U neposrednoj blizini nalazi se dvorac Laduč koji je udaljen od nas laganim hodom tridesetak minuta, u slučaju da se uz mir i tišinu poželite prošetati, vidjeti perivoj dvorca te sam dvorac. Također, u blizini je i jedno od najljepših groblja na ovom području, čija se ljepota ponajviše ističe predvečer.

Objekt ima šest soba sa sveukupno 13 ležajeva. Svaka soba ima svoju kupaonicu te izlaz na balkon. Postoji također kuhinja koja je dostupna kroz cijeli dan i noć i gdje je hladnjak rijetko kada prazan.

Domaćini Vam žele dobrodošlicu u Laduč i njihovo domaćinstvo, te iskazuju želju da posjetite ovo maleno mjestašce ako se želite odmoriti od gradske buke i stresa te želite udahnuti punim plućima.

Kontakt

Adresa Ante Kovačića 20, Donji Laduč
Tel +385 1 3395 106
GSM +385 98 1351 174, +385 98 1331 385
Email stefica_corko@hotmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/SobeStefica?locale=hr_HR


« Povratak