Smještaj, gastro i OPG

Smještaj u Laduču - Kod Štefice (Štefica Ćorko)

Smještaj u Laduču - Kod Štefice (Štefica Ćorko)

Smješteni smo u malenom mjestašcu Laduč. Udaljeni smo tek 20-ak kilometara od Zagreba te samo nekoliko kilometara od granice Dobova sa Slovenijom.

Također od nas ste udaljeni od termalne rivijere Čateške toplice svega 10-ak kilometara!

A ako ste ljubitelj ribolova, rijeka Sutla koja je u blizini Vam pruža tu mogućnost!
Okruženi smo netaknutom prirodom, žuborenjem potočića koji se nalazi nedaleko od naše kuće, jutarnjom harmonijom ptičjeg pjeva te čak mogućnosti da iz velike blizine upoznate naše prijatelje zeca i srnu.

U neposrednoj blizini nalazi se dvorac Laduč koji je udaljen od nas laganim hodom tridesetak minuta, u slučaju da se uz mir i tišinu poželite prošetati, vidjeti perivoj dvorca te sam dvorac. Također imamo jedno od najljepših groblja na ovom području, čija se ljepota ponajviše ističe predvečer.

Imamo šest soba sa sveukupno 13 ležajeva. Svaka soba ima svoju kupaonicu te izlaz na balkon. Postoji također kuhinja koja je dostupna kroz cijeli dan i noć i gdje je hladnjak rijetko kada prazan.

Želimo Vam dobrodošlicu u Laduč i naše domaćinstvo, te iskazujemo želju da posjetite nas i naše maleno mjestašce ako se želite odmoriti od gradske buke i stresa te želite udahnuti punim plućima.

Kontakt

Adresa Ante Kovačića 20, Donji Laduč
Tel +385 1 3395 106
GSM +385 98 1351 174, +385 98 1331 385
Email stefica_corko@hotmail.com
Web: www.sobe-stefica.com.hr


« Povratak